Home / Over JUVEL-5 / Zu werkt JUVEL-5

EEN OPTIMALE DOSERING VOOR UW GEZONDHEID

Zo werkt JUVEL-5

De werking van aminozuren voor het lichaam begint al direct na de inname. Bij bijna alle aminozuren krijgen wij het proces in eerste instantie helemaal niet mee. Maar op middellange tot lange termijn wordt ons welzijn door de inname verbeterd.

Elke individuele aminozuur verbindt zich in het lichaam met anderen aminozuren en vormen ketens. Afhankelijk van hoe de individuele aminozuren bij het aaneenschakelen opstellen ontstaan prote´nen met verschillende functies en eigenschappen. Drie gerangschikte paren van aminozuren zijn altijd een vaste code, wat de grootte van de structuur dicteert. Zo kunnen uit de aminozuren belangrijke eiwitten zoals enzymen of bepaalde hormonen ontstaan.

Vanwege de vele functies zijn de afzonderlijke JUVEL-5 producten uit verschillende aminozuren samengesteld. Afhankelijk voor welk toepassingsgebied het product bestemd is. Nemen we als voorbeeld het aminozuur arginine. Arginine bevat 4 stikstofgroepen en is daardoor het stikstofrijkste aminozuur. In het lichaam wordt hieruit stikstofmonoxide NO gevormd. Het NO gas zorgt ervoor dat de spiercellen in de vaatwanden ontspannen. Zo kan arginine de vaten verwijden en de doorbloeding verbeteren. Dit kan bij diabetes, potentieproblemen en vele andere klachten behulpzaam zijn.

Al onze producten bevatten naast de aminozuren ook nog mineralen en vitaminen. Ze ondersteunen de optimale werking van aminozuren, omdat ze het vervoer in het lichaam mogelijk maken. Bovendien hebben ze tal van andere belangrijke functies. Zo hebben wij bijvoorbeeld B vitaminen voor de productie van rode bloedlichaampjes en voor belangrijke lichaamsfuncties zoals de opbouw en verdeling van de cellen nodig. Zink, magnesium, vitamine C en vitamine B bieden bovendien een natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen die onze cellen kunnen beschadigen.

Wij hechten veel waarde aan het bereiken van een optimale werking bij de samenstelling van onze producten en de verhouding waarin de aminozuren in combinatie met het vitamine-B-complex zijn gedoseerd. U kunt onze producten naast een gezonde voeding gebruiken om zo uw gezondheid op natuurlijke wijze te ondersteunen.

Meer over aminozuren

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)