Home / Betaalwijzen

Betaalwijzen

Wij bieden momenteel de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • Per creditcard
  • Per overschrijving vooraf
  • Via iDEAL (alleen vanuit Nederland mogelijk)
  • Via PayPal of PayPal Express

Betaling per creditcard

Betaal eenvoudig en veilig per Mastercard, Visa, VISA electron zoals ook per Prepaid creditcard van de hierboven genoemde merken. Na het aanklikken van de button “Bestelling met betalingsverplichting” wordt u naar een externe betalingswebsite doorgestuurd waar u uw creditcard gegevens kunt invoeren. Op het moment dat uw betaling indien nodig door verificatie is bevestigd door de kaartuitgevende bank ontvangt u van ons de bestelbevestiging. Houd er rekening mee dat wij geen invloed hebben op het gedeelte van de kaartuitgevende bank gekozen verificatie van uw betaling. Indien u problemen ondervindt verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact met uw bank op te nemen.

Met de bevestiging van uw betaling, wordt het bedrag op uw creditcard als reservering aangeduid. De gegevens worden via een beveiligde verbinding verwerkt. Uw creditcard gegevens worden van ons voor verdere verwerking alleen als pseudo kaartnummers opgeslagen. Nadat de verzending is afgerond wordt het verschuldigde bedrag van uw creditcard afgeboekt.

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk voor verzending voorbereid.

Betaling per overschrijving vooraf

Wanneer u kiest voor betaling per overschrijving vooraf, verzenden wij uw bestelling zodra het rekeningbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven:

Let op: Nieuwe bankgegevens

Rekeninghouder: Aminova S.L.
Bank: HypoVereinsbank München
IBAN: DE86700202700666503538
BIC: HYVEDEMMXXX

Houdt u er rekening mee dat wij uw betaling uitsluitend kunnen herkennen wanneer u het in de bestelbevestiging aangegeven bestelnummer als betalingskenmerk aangeeft. U ontvangt uw bestelbevestiging per e-mail. Wanneer u geen bestelbevestiging ontvangen heeft, verzoeken wij u vriendelijk ons te contacteren.

Betaling via iDEAL (alleen vanuit Nederland mogelijk)

Wanneer u de betaalwijze iDEAL kiest wordt u op het einde van uw bestelling doorgestuurd naar onze PCI-gecertificeerde partner CompuTop (SSL-versleuteld) waar u de gewenste bank kunt uitkiezen, daarna wordt u automatisch doorgestuurd naar uw bank. Bij vergoeding wordt het bedrag teruggeboekt op uw bankrekening. Een voordeel bij deze betaalwijze is dat uw bestelling direct gereed wordt gemaakt voor verzending.

Betaling via PayPal of PayPal Express

Met PayPal of PayPal Express betaalt u snel en gemakkelijk met behulp van de door u bij PayPal opgeslagen gegevens. PayPal Express is de perfecte manier om via uw smartphone of tablet online en mobiel te betalen. Ook bij de betaling via PayPal of PayPal Express wordt de bestelling direct voor verzending gereedgemaakt.

PayPal

Wanneer u de betaalwijze PayPal kiest wordt u aan het einde van de bestelling naar PayPal doorgestuurd om uw betaling voldoen. Na de betaling wordt u terug naar de shop gestuurd waar u de bestelbevestiging ziet, deze ontvangt u ook per e-mail.

PayPal Express

Bestellingen met PayPal Express Checkout verkorten het bestelproces. Snel naar de kassa en zonder veel gegevens eenvoudig de koop voltooien – De PayPal Express knop vind u gelijk onder de “Naar de kassa” knop en wikkelt uw PayPal-betaling af. De voor de aankoop benodigde klantgegevens zoals uw adresgegevens worden ons rechtstreeks door PayPal verstrekt.

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)