Home / Over JUVEL-5 / Onze missie

Onze missie

Traditie en passie voor JUVEL-5

Wij van Aminova zijn trots op ons JUVEL-5 producten. Meer dan 15 jaar geleden waren wij de eerste in Duitsland die zich gespecialiseerd hebben in het gebruik van aminozuren: De centrale gedachte in ons bedrijf is de verantwoorde omgang met de gezondheid van de klanten, onze medewerkers handhaven dit motto. Wij hechten veel waarde aan het feit dat onze JUVEL-5 producten volgens de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en beste kwaliteit worden geproduceerd. Daarom werken wij ook nauw samen met onderzoekers en deskundigen op het gebied van aminozuren. Dit is dan ook de reden dat het succes van JUVEL-5 zich in heel Europa heeft verspreid. Zoals onder andere in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, ItaliŽ en het Verenigd Koninkrijk.

Een geschenk van de natuur voor uw gezondheid.

De natuur geeft ons voedingsstoffen die we natuurlijk moeten gebruiken. Maar het is niet zo eenvoudig ons lichaam met normale voeding te verzorgen. Dagelijkse stress heeft een negatieve uitwerking op onze stofwisseling, en naarmate we ouder worden verlangzaamd zich de celvernieuwing en het algemene herstel van het lichaam. Hier kunnen aminozuren de uitkomst bieden. Ze zijn als eiwitbouwstenen een onderdeel van gezonde voeding en hebben een positieve uitwerking op de stofwisseling. Dus de aminozuren verbeteren het welzijn op lange termijn. Wij hebben onze producten met essentiŽle vitaminen gecombineerd en voor verschillende toepassingsgebieden ontwikkeld. Al onze producten zijn natuurlijk en zonder bijwerkingen, dit omdat JUVEL-5 geen geneesmiddel is maar een puur natuurlijk product.

Topkwaliteit – in Duitsland geproduceerd.

Klanten die een werkzaam en natuurlijk alternatief zoeken en onze producten gebruiken, zijn hier zeer positief over te spreken. Ten slotte gebruiken wij van JUVEL-5 uitsluitend inhoudsstoffen van topkwaliteit volgens eigen receptuur. Wij produceren uitsluitend in Duitsland en dit onder strenge controle. Met als resultaat dat wij meerdere malen in test met 70 aanbieders tot beste aminozurenproduct zijn verkozen. Deze onderscheiding en het jarenlange vertrouwen van onze klanten is onze dagelijkse motivatie.

Meer over ons product

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)