Home / Over JUVEL-5 / Verdraaglijkheid

Optimale verdraaglijkheid

Natuurlijke voedingssupplementen zonder bijwerkingen

Onze voedingssupplementen zijn puur natuurlijk. Alle aminozuren en voedingsstoffen die wij in onze producten gebruiken nemen wij ook al via onze voeding op. Velen hiervan worden ook al door het lichaam zelf geproduceerd. Omdat wij geen gebruik van chemische, synthetische en genetisch gemodificeerde inhoudsstoffen maken kunnen bij- of wisselwerkingen vrijwel worden uitgesloten.

JUVEL-5 biedt een aanvullende toevoer met de belangrijkste aminozuren aan. Ze zijn een onderdeel van gezonde voeding en hebben een positief effect op de stofwisseling. Door middel van onze producten kan de behoeften van het lichaam bij een voedingsstof tekort worden aangevuld. In tegenstelling tot veel medicatie is JUVEL-5 niet chemisch. JUVEL-5 is een puur natuurlijk voedingsmiddel.

Er bestaat altijd het risico dat een voedingsmiddel een allergische reactie veroorzaakt. Daarom kunnen wij dit risico bij de inname van ons product niet helemaal uitsluiten. Wanneer er sprake is van een allergie adviseren wij de inhoudsstoffen te controleren om zo lichte complicaties te vermijden.

Wanneer u tijdens het gebruik van onze producten een grotere aandrang m.b.t. blaas en darmen voelt, is dit een positief teken. Het duidt op verhoogde stofwisselingsactiviteiten.

Aminozuren helpen de beschadigde en verouderde weefsel te herstellen. Lichte spierpijn of stijfheid komt voort uit zogeheten ╗regeneratiepijnź. Dit is geen reden voor verontrusting, maar juist een positief teken dat uw lichaam bezig is met het herstellen van beschadigd weefsel.

Wanneer met deze drie punten rekening wordt gehouden, kunt u JUVEL-5 zonder problemen innemen. De centrale gedachte in ons bedrijf is de verantwoorde omgang met de gezondheid van de klanten, onze medewerkers handhaven dit motto. Dit is ook een van de redenen dat JUVEL-5 vaak door deskundigen wordt aanbevolen.

Verder naar kwaliteitsstandaards

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)