Home / JUVEL-5 kwaliteit / Kwaliteitsstandaards

ACHT FEITEN OVER JUVEL-5

De allerhoogste kwaliteit voor uw gezondheid

Wij van JUVEL-5 hechten veel waarde aan de allerhoogste kwaliteit. Het is voor ons van groot belang dat onze producten volgens de nieuwste wetenschappelijke bevindingen worden geproduceerd. Daarom werken wij nauw samen met onderzoekers en deskundigen op het gebied van aminozuren. Met als resultaat dat wij meerdere malen in test met 70 aanbieders tot beste aminozurenproduct zijn verkozen.

In Duitsland geproduceerd

Wij produceren uitsluitend in Duitsland en dit onder strenge controle. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Plantaardige inhoudsstoffen

Vrijwel alle verkrijgbare producten met aminozuren zijn synthetisch. JUVEL-5 is niet chemisch en bevat uitsluitend natuurlijke inhoudsstoffen van plantaardige oorsprong. De werking is duidelijk beter: Plantaardige aminozuren zijn probleemloos te verteren door het menselijk lichaam en in tegenstelling tot dierlijke prote´nen makkelijker te verteren.

Zonder gelatine

De capsules van alle JUVEL-5 producten bestaan uit gelatinevrije cellulose. Het is in tegenstelling tot de veelgebruikte en goedkopere gelatine van puur plantaardige oorsprong. Daarom is JUVEL-5 als voedingssupplement ook voor vegetariŰrs en veganisten geschikt.

Uitsluitend L-aminozuren

Bij een chemische productie van aminozuren ontstaat een mix uit de D-vorm en de L-vorm. D-aminozuren kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn. JUVEL-5 bevat uitsluitend L-aminozuren, alleen deze vorm vervult belangrijke functies in het lichaam. Bovendien hebben ze een betere toepasbaarheid.

Geen gentechniek

Wij maken geen gebruik van gentechnisch veranderd organisme. Bij de gentechniek wordt het genetisch materiaal van een plant zo veranderd wat op natuurlijke wijze niet mogelijk is. Dit is niet de kwaliteitsnorm die wij handhaven.

Allerhoogste kwaliteit L-carnitine met kwaliteitszegel

Wij van JUVEL-5 gebruiken voor onze producten alleen de allerhoogste kwaliteit namelijk L-carnitine van het merk CARNIPURE«. De meeste aanbieders van voedingssupplementen gebruiken goedkope carnitine uit AziŰ. Het bijzondere aan CARNIPURE«: Het aminozuur wordt in een unieke gepatenteerde productie geproduceerd.

Uitsluitend waardevolle aminozuren

De aminozuren L-ornithine, L-arginine, L-methionine, L-cyste´ne, L-glutamine, L-Taurine en L-carnitine zijn bijzonder belangrijk voor de stofwisseling. Daarom zijn alleen deze waardevolle aminozuren in onze samenstelling opgenomen.

Onze producten zijn dus bijzonder werkzaam in combinatie met belangrijke voedingsstoffen zoals B vitaminen.

Gecertificeerd en aanbevolen

Onze producten zijn bij de Duitse warenwet gemeld. De nieuwe en strengere voedingsmiddelenrichtlijnen hebben veel leveranciers in het nauw gedreven. JUVEL-5 garandeert de hoogste kwaliteit. Onze producten voldoen aan alle gestelde eisen.

Verder naar CARNIPURE™

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)