Home / Over JUVEL-5 / Toepassingen

WAARDEVOLLE AMINOZUREN VOOR DIVERSE TOEPASSINGSGEBIEDEN

Vind het product dat bij u past.

Een tekort aan aminozuren kan verschillende klachten in het lichaam veroorzaken. Daarom hebben wij van JUVEL-5 verschillende recepturen ontwikkeld. Zo kunt u voor elke klacht de passende mix aan aminozuren uitkiezen. Ontdek onze variatie aan aminozurenproducten op natuurlijke basis, voor verschillende toepassingsgebieden.

Eenvoudiger afvallen

Ongeveer de helft van de volwassenen in Nederland hebben een BMI boven de 25, dit wordt als overgewicht beschouwd. Wanneer het om controle van het lichaamsgewicht gaat speelt de vetstofwisseling een cruciale rol. Dit kan door de extra inname van aminozuren op natuurlijke wijze worden be´nvloed en hier in het bijzonder de vetverbranding.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 figuur direct product

Verhoging van de erectievaardigheid

Erectiele disfunctie is geen taboe. Twee derde van alle mannen krijgen in de loop van hun leven problemen hiermee. Hier kan iets tegen gedaan worden. Wetenschappers hebben in de afgelopen 40 jaar het lichaamseigen verloop onderzocht. Gebruik JUVEL-5 arginine, het natuurlijke alternatief voor medicijnen. Help uw lichaam het potentieprobleem op te lossen.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 arginine product

Ondersteuning voor een gezonde uitstraling

Droge huid, haaruitval en figuurproblemen zijn vaak gevolgen van het ouder worden. Aangezien de huid en de haren uit aminozuren worden gevormd, kunnen de klachten in veel gevallen aan een tekort worden toegeschreven. Gebruik ons speciale receptuur voor een goed lichaamsgevoel en een gezonde uitstraling.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 huid, haar & figuur product

De symptomen van de overgang bestrijden

De overgang is een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces. De betrokkenen lijden vaak aan slapeloosheid, stemmingswisselingen, concentratieproblemen, gewichtsproblemen en opvliegers. Een gezonde toevoer met aminozuren kan de mogelijke klachten die door de overgang worden veroorzaakt tegengaan.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 fem balance product

Haaruitval behandelen

Haaruitval kent vele oorzaken, in vele gevallen kan hier iets tegen gedaan worden. Onze haren bestaan grotendeels uit aminozuren. Wanneer onvoldoende hoeveelheden aan aminozuren aanwezig zijn kunnen tekorten ontstaan. Gebruik JUVEL-5 haar direct om uw haren op natuurlijke wijze te sterken.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 haar direct product

Cholesterolspiegel verlagen

Veel mensen lijden aan verhoogde cholesterolwaarden. De bloeddruk verhoogt en het gevaar op een beroerte of hart- en vaatziekten neemt toe Bij onvoldoende toevoer aan L-arginine en L-carnitine kan het problematisch worden bij een verhoogde concentratie van cholesterol in het bloed. Help uw lichaam de hoge cholesterolwaarden te verlagen.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 c-balance product

Slaapkwaliteit verbeteren

Ruim 60% van alle Nederlanders hebben problemen met het inslaap vallen of het doorslapen. De gevolgen hiervan zijn vermoeidheid, verminderde prestaties en een hoger risico op hart-en vaatziekten. De oorzaak van slaapproblemen kan een verstoring van de aminozuren huishouding zijn. Gebruik JUVEL-5 s-balance en help uw lichaam goed te slapen.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 s-balance product

Stress tegengaan

Stress, een intensieve levensstijl en psychische problemen kunnen een gebrek aan aminozuren veroorzaken. De gevolgen zijn vermoeidheid en uitputting. Bij onvoldoende toevoer aan aminozuren zoals L-carnitine en L-glutamine kan het bij overbelasting tot een burn-out komen. Stimuleer door middel van aminozuren uw innerlijke rust en balans.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 energie product

Artrose behandelen

Artrose is de meest voorkomende gewrichtsziekte. Het kraakbeen in de gewrichten, wat de beschermende laag tussen de botten vormt, verslijt. De gevolgen zijn pijn, stijve gewrichten en beperkte mobiliteit. Met aminozuren kunt u het verlies van kraakbeen tegengaan. Gebruik JUVEL-5 gewricht direct en ondersteun de opbouw van kraakbeen in de botten.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 gewricht direct product

Basisverzorging verbeteren

Naarmate we ouder worden ontstaat een toenemende behoefte aan aminozuren. Daarnaast kan stress, uitputting en ziekte een tekort veroorzaken. Een gezonde aminozuren huishouding ondersteunt uw vitaliteit en gezondheid. JUVEL-5 classic is de bewezen en vertrouwde mix van aminozuren voor een goede algemene basisverzorging.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 classic product

Bloedsuikerspiegel verlagen

Ongeveer 250 miljoen mensen wereldwijd lijden aan diabetes type 2. Het lichaam produceert wel insuline maar de cellen zijn niet in staat dit voldoende op te nemen. Het gevolg: te weinig suiker wordt in energie omgezet. Daardoor vernauwen de slagaders, wat het risico tot een beroerte als gevolg heeft. Ondersteun uw lichaam met JUVEL-5 d-balance en ga eventuele gevolgen tegen.

Hier gaat het naar ons JUVEL-5 d-balance product

Verder naar Gebruiksadvies

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)