Home / Productoverzicht / Slaapstoornissen /
JUVEL-5 s-balance
JUVEL-5 s-balance
Aminozuren tegen slaapstoornissen

JUVEL-5 s-balance

JUVEL-5 s-balance bevat voedingsstoffen die de slaapkwaliteit kunnen verbeteren.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 s-balance bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 s-balance bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 s-balance geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 s-balance

Achtergrond

Slaapstoornis – een veel voorkomend probleem. Rustgevende slaap met JUVEL-5 s-balance.

Ongeveer 80% van alle mensen in Nederland hebben problemen met het inslaap vallen of het doorslapen. De gevolgen hiervan zijn vermoeidheid, verminderde prestaties en een hoger risico op hart- en vaatziekten. Bovendien lijden mensen met slaapstoornissen vaak aan verlies van eetlust, gebrek aan motivatie en slaperigheid overdag. Slaapproblemen kunnen ook met een onevenwicht van de aminozurenhuishouding samenhangen.

De basis voor ons JUVEL-5 s-balance product zijn aminozuren die invloed hebben op onze innerlijke rust, ons welzijn en dus ook onze slaap. Goede nachtrust verhoogt ons vermogen om te concentreren, het versterkt ons immuunsysteem, ons innerlijke balans, maar ook betere orgaan- en stofwisselingsfuncties. Gebruik JUVEL-5 s-balance en help uw lichaam rustgevend te slapen.

Hoe helpen glutamine, ornithine en arginine tegen slaapproblemen?

Onderzoekers nemen aan dat een groot deel van de slaapstoornissen door de celgift ammoniak wordt veroorzaakt. Ammoniak ontstaat bij de afbraak van proteÔnen en schaden de prestatie van het lichaam – vooral de hersenen. Is de ammoniakspiegel te hoog dan kan dit tot slapeloosheid leiden.

JUVEL-5 s-balance bevat glutamine, ornithine en arginine. Deze drie aminozuren stimuleren de leverfunctie en helpen het lichaam bij de ontgifting. Ze binden de schadelijke ammoniak en zetten het in ureum om. Als ureum kan de ammoniak uit het lichaam worden gesluisd.

Hoe werkt glutamine positief uit voor de slaap?

Glutamine stabiliseert het immuunsysteem en versterkt de darmcellen. Een gebrek aan glutaminezuur kan zich uiten in innerlijke onrust en concentratieproblemen. Een gezonde hoeveelheid glutamine helpt tegen stress, stemmingswisselingen en bevordert de innerlijke rust.

Hoe helpt carnitine tegen slapeloosheid?

Mensen met een chronisch vermoeidheidsyndroom of burn-out hebben vaak een tekort aan carnitine. Een goede verzorging met carnitine verhoogt het welzijn en helpt tegen stress. Bovendien is carnitine voor de stabiliteit van de celwand, vooral de zenuwcelwand van belang.

Hoe ondersteunen B-vitaminen de slaap?

B-Vitaminen ondersteunen de optimale gebruik van aminozuren. Alleen zij maken het mogelijk dat het transport in het lichaam soepel verloopt. Een goede verzorging met B- vitaminen is belangrijk zodat de aminozuren na de inname hun werking kunnen ontvouwen.

Waarom bevat JUVEL-5 s-balance wolfsbessen extract?

Wolfsbessen kennen we ook als Gojibessen. Wij kennen de positieve eigenschappen vanuit China, daarom wordt dit ook wel de Chinese wonderbes genoemd. De wolfsbes is rijk aan essentiŽle voedingsstoffen. Ze beschermen de cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan een normale energiestofwisseling.

Heeft JUVEL-5 s-balance echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 s-balance worden zowel door het lichaam geproduceerd als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 s-balance kan de opname van belangrijke aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 s-balance heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 s-balance
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Seleen 28 µg 51
Zink 4,4 mg 44
L-glutamine 640 mg -
L-carnitine 360 mg -
L-arginine 200 mg -
L-ornithine 150 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-glutamine, L-carnitine tartraat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-arginine hydrochloride, L-ornithine hydrochloride, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium- D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat,Pteroylmonoglutaminezuur, D-Biotin, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 66,6 g = 120 capsules ŗ 555 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)