Home / Productoverzicht / Beauty /
JUVEL-5 haar direct
JUVEL-5 haar direct
Voorkom haaruitval. Voor hem en haar.

JUVEL-5 haar direct

Onze speciale samenstelling aan aminozuren en voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw haar.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 haar direct bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 haar direct bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 haar direct geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 haar direct

Achtergrond

Haaruitval? Ondersteun uw haargroei met JUVEL-5 haar direct.

Haaruitval komt vaak voor, maar kan worden voorkomen. Bij een groot deel van de betrokkenen is haaruitval genetisch bepaald. Bij anderen is de zoektocht naar een oplossing meestal vrij eenvoudig, wat helder moet zijn is het volgende: Onze haren bestaan grotendeels uit aminozuren. Daarnaast zijn voor de haargroei bepaalde vitaminen en sporenelementen nodig.

Wanneer de aminozuren en voedingsstoffen niet in voldoende hoeveelheid beschikbaar is, kan dit een voedingstekort veroorzaken, wat vervolgens invloed op onze haargroei heeft. Gebruik JUVEL-5 haar direct om uw haren op natuurlijk wijze te versterken en haaruitval effectief tegen te gaan.

Hoe helpt arginine de haargroei?

Arginine is het stikstofrijkste aminozuur. Arginine wordt in het lichaam in stikstofmonoxide NO omgezet, waardoor de spiercellen in de vaatwanden ontspannen. Ontspannen spiercellen verwijden de vaten en neemt zo meer bloed op. De doorbloeding verbetert zich waardoor de haarwortels versterkt en voorkomt haaruitval. Omdat onze haren uit stikstof bestaan, zorgt de extra inname van arginine voor meer haargroei en versterkt de haarstructuur.

Wat is methionine?

Methionine behoort tot de essentiŽle aminozuren. Het kan door het lichaam niet zelf worden gesynthetiseerd. Daarom is het van essentieel belang voldoende via de voeding op te nemen. Naast cysteÔne is methionine het enige zwavelhoudende aminozuur. Zwavelverbindingen komen in alle levende wezens voor en hebben verschillende functies.

Hoe helpt methionine mijn haren?

Methionine is belangrijk voor gezond en sterk haar. Met zwavelhoudende ketens zorgt het voor stevig haar. In combinatie met B-vitaminen bleek methionine bij lange termijn studies als bijzonder effectief bij de bestrijding van haaruitval te zijn.

Welke positieve effecten heeft glutamine op de haargroei?

Glutamine voegt zwavel aan de haren. Zwavel is essentieel voor de haarstructuur. Op deze manier ondersteunt glutamine gezonde en volle haren. Bovendien is glutamine belangrijk voor een goed functionerend immuunsysteem en de spiercelvorming.

Hoe ondersteunt zink de haren?

Het sporenelement zink kan niet in het lichaam worden opgeslagen en moet daarom regelmatig door middel van de voeding worden opgenomen. Zink is essentieel voor de vorming van keratine, het hoofdbestanddeel van de haren. Bovendien zorgt het ervoor dat de haren stevig verankerd in de hoofdhuid blijft. Het beschermt daarnaast de haarwortels tegen ontstekingen en zorgt voor een gezonde hoofdhuid.

Welke positieve effecten hebben de vitaminen op de haren en het lichaam?

De B-vitaminen ondersteunen de optimale benuttig van de aminozuren. Vitamine C (ascorbinezuur) zorgt ervoor dat de haarwortels genoeg ijzer kunnen absorberen. Een tekort aan vitamine C uit zich vaak in de vorm van haaruitval. Vitamines B6 en B12 zijn nodig voor de productie van rode bloedlichaampjes die het lichaam met zuurstof verzorgen. Een gezonde verzorging met vitaminen draagt bij aan een goede doorbloeding.

Heeft JUVEL-5 haar direct echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 haar direct worden zowel door het lichaam geproduceerd als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 haar direct kan de opname van belangrijk aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 haar direct heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 haar direct
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Vitamine C 90 mg 113
Zink 15 mg 150
L-arginine 640 mg -
L-methionine 400 mg -
L-glutamine 224 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-arginine hydrochloride, L-methionine, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-glutamine, Zinkgluconaat, L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 64,9 g = 120 capsules ŗ 541 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)