Home / Productoverzicht / Beweging /
JUVEL-5 gewricht direct
JUVEL-5 gewricht direct
Bescherm uw gewrichten

JUVEL-5 gewricht direct

JUVEL-5 gewricht direct bevat aminozuren en voedingsstoffen die voor de opbouw van uw botten en gewrichten van belang kunnen zijn.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 gewricht direct bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 gewricht direct bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 gewricht direct geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 gewricht direct

Achtergrond

Gewrichtsslijtage? Ondersteun uw kraakbeenopbouw met JUVEL-5 gewricht direct.

Gewrichtsslijtage is iets wat volkomen normaal is. Vooral op hogere leeftijd. Wanneer de gewrichtsproblemen niet door verouderingsslijtage kunnen worden verklaard dan spreekt men van artrose. Artrose is de meest voorkomende gewrichtsziekte. Het kraakbeen in de gewrichten, dat de beschermende laag tussen de botten vormt, verslijt. De gevolgen zijn pijnlijke en stijve gewrichten en een beperkte mobiliteit. Met de juiste aminozuren kunt u het verlies van kraakbeen tegengaan.

Een belangrijk onderdeel van kraakbeen is collageen, een eiwit. Het is voor de structuur en functie van het kraakbeen van groot belang. Aangezien eiwitten samengesteld zijn uit aminozuren, kan een tekort bij artrose ernstige gevolgen hebben. Gebruik JUVEL-5 gewricht direct en ondersteun de kraakbeenopbouw van uw gewrichten.

Hoe helpt het zwavelhoudende aminozuur methionine tegen artrose?

Methionine behoort tot een van de essentiŽle aminozuren. Het kan door het lichaam niet zelf worden gesynthetiseerd. Daarom is het van essentieel belang voldoende via de voeding binnen te krijgen. Naast cysteÔne is methionine het enige zwavelhoudende aminozuur. Zwavelverbindingen komen in alle levende wezens voor en hebben verschillende functies. Kraakbeen hebben voor de opbouw zwavel nodig. Studies hebben aangetoond dat kraakbeen van gezonde mensen ongeveer drie keer zoveel zwavel bevat als bij artrose patiŽnten. In combinatie met B-vitaminen wordt uit methionine talrijke zwavelachtige verbindingen geproduceerd. Methionine werkt ontstekingsremmend, pijnstillend en stimuleert de vorming van kraakbeen.

Waarom bevat JUVEL-5 gewricht direct L-arginine?

L-arginine speelt een cruciale rol bij de vorming van collageen en is belangrijk voor wondgenezing en de botstofwisseling. L-arginine ondersteunt ook het immuunsysteem en is nauw betrokken bij de regulatie van onstekingsprocessen. Bovendien bevordert L-arginine de doorbloeding en helpt belangrijk voedingsstoffen naar de gewrichten te vervoeren.

Welke rol speelt vitamine D bij artrose?

Vitamine D ondersteunt het lichaam bij de opslag van calcium. Calcium zorgt voor sterke botten en gaat breekbaarheid tegen. Een gebrek aan vitamine D kan zelfs de oorzaak van artrose zijn. Daarom moet u bij artrose dagelijks voldoende zon tanken, om het lichaamseigen vitamine D synthese te stimuleren.

Zijn zink, magnesium, vitamine C en vitamine B bij artrose echt nodig?

Omdat artrose patiŽnten veel zonlicht nodig hebben betekent dit ook dat de huid meer aan UV straling wordt blootgesteld. Bij UV en ook rŲntgen straling ontstaan vrije radicalen. Dit kan onze cellen beschadigen en ook negatief op de gewrichtsslijtage uitwerken. Zink, magnesium, vitamine C en B-vitaminen spelen hier een belangrijke rol: Ze geven een natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen.

Heeft JUVEL-5 gewricht direct echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 gewricht direct worden zowel door het lichaam aangemaakt als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 gewricht direct kan de opname van belangrijke aminozuren wat voor gewrichtsslijtage van belang is op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 s-balance heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 gewricht direct
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 348
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Vitamine D3 15 µg 300
Vitamine C 92 mg 115
Magnesium 101 mg 27
Seleen 28 µg 51
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 360 mg -
L-methionine 360 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-arginine hydrochloride, Magnesiumcarbonaat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-methionine, L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cholecalciferol, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 57,6 g = 120 capsules ŗ 480 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)