Home / Productoverzicht / Beauty /
JUVEL-5 figuur direct
JUVEL-5 figuur direct
Uw gewicht onder controle krijgen

JUVEL-5 figuur direct

JUVEL-5 figuur direct bevat aminozuren die de vetverbranding en de controle van het lichaamsgewicht kunnen vergemakkelijken.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 figuur direct bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 figuur direct bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 figuur direct geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 figuur direct

Achtergrond

Gewichtsproblemen? Help uw lichaam bij het afvallen met JUVEL-5 figuur direct.

Ongeveer de helft van de volwassenen in Nederland hebben een BMI boven de 25, dit wordt als overgewicht beschouwd. Zwaarlijvige mensen zijn vaker ziek en hebben een hoger risico diabetes, hartaanval, hoge bloeddruk en veel chronische ziekten te krijgen. Redenen voor overgewicht kunnen genetisch zijn maar ook door te weinig lichaamsbeweging en slechte voeding komen. Om het lichaamsgewicht onder controle te houden spelen de vetstofwisseling maar vooral de vetverbranding een cruciale rol.

Aminozuren zijn voor alle stofwisselingsprocessen van essentieel belang. Problemen met het figuur en het gewicht worden vaak door een tekort aan voedingsstoffen veroorzaakt. Door de extra inname van aminozuren kan de vetstofwisseling op natuurlijke wijze worden beÔnvloed zoals ook de vetverbranding stimuleren. Gebruik JUVEL-5 figuur direct en help uw lichaam het gewichtsprobleem op te lossen.

Hoe werkt carnitine bij de vetverbranding?

L-carnitine is vooral voor de energie- en vetstofwisseling van belang. Vet krijgen we via onze voeding binnen. In de mitochondriŽn, de energiecentrales van de cellen wordt het vet verbrand. Om in de mitochondriŽn terecht te komen moet het vet de buitenste en binnenste omhulsel van de mitochondriŽn passeren. Omdat de binnenste omhulsel alleen voor bepaalde vetzuren toegankelijk is heeft een deel van het vet een transportmolecuul als hulp. Dit is de taak van L-carnitine. Het verbindt zich met de vetten en transporteert ze naar de celkern. Het vet wordt afgebroken en niet opgeslagen. Een goede verzorging met carnitine is noodzakelijk voor een succesvolle vetverbranding.

Hoe kan ik carnitine bij de werking ondersteunen?

Sport en carnitine bevorderen de vetverbranding en helpen zo het gewicht te verminderen. Des te meer carnitine in combinatie met lichamelijke beweging ter beschikking staat, des te sneller kan het vet getransporteerd worden en meer vet kan dan in energie worden omgezet.

Waarom bevat JUVEL-5 figuur direct B-vitaminen?

Mensen die willen afvallen en carnitine innemen vragen zich vaak waarom de vetverbranding niet verbeterd. Dit heeft een eenvoudige reden: Carnitine heeft voor een succesvolle binding aan vetten belangrijke helpers nodig. B-Vitaminen helpen carnitine aan de vetten te binden en nemen zo een belangrijke rol bij de vetstofwisseling over.

Wat is de bijdrage van glutamine voor een gezond figuur?

Ook het aminozuur glutamine is voor de vetstofwisseling van belang. Glutamine kan in de nieren in glucose worden omgezet, zonder de insuline waarde te beÔnvloeden. Zo draagt glutamine bij aan de energieproductie en omzeilt het insuline-geÔnduceerde vet afzetting. Een goede verzorging met glutamine gaat de vetopslag tegen en is belangrijk voor een elastische en stevige huid.

Welke positieve eigenschappen heeft arginine op het lichaam?

Arginine zorgt ervoor dat de vaten zich verwijden en verbeterd zo de doorbloeding. De verbeterde doorbloeding zorgt ervoor dat het lichaam beter met voedingsstoffen wordt verzorgd en stimuleert de stofwisseling. Ook sporters en atleten gebruiken arginine om zo hun prestatie tijdens de training te verbeteren.

Hoe stimuleert de extra inname van magnesium het gewichtsverlies?

Wanneer te weinig magnesium ter beschikking staat kan dit negatief op het lichaam en het gewicht uitwerken. Magnesium en B-vitaminen sturen de opname en het gebruik van de proteÔnen, vetten en koolhydraten aan door het activeren van enzymen. Een tekort aan magnesium kan ertoe leiden dat de voeding onjuist wordt verwerkt en voorkomt het gewichtsverlies. Omdat de meeste industrieel verwerkte voedingsmiddelen te weinig voedingsstoffen bevat is het zinvol het lichaam met extra magnesium te verzorgen.

Heeft JUVEL-5 figuur direct echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 figuur direct worden zowel door het lichaam geproduceerd als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 figuur direct kan de opname van belangrijke aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 figuur direct heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 figuur direct
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Magnesium 100 mg 27
Seleen 28 µg 51
Zink 4,4 mg 44
L-carnitine 500 mg -
L-glutamine 160 mg -
L-arginine 40 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-carnitine tartraat, Magnesiumcarbonaat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, MaÔszetmeel, L-glutamine, Nicotinamide, L-arginine hydrochloride, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-Biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 64,2 g = 120 capsules ŗ 535 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)