Home / Productoverzicht / Overgang /
JUVEL-5 fem balance
JUVEL-5 fem balance
Makkelijker door de overgang komen

JUVEL-5 fem balance

JUVEL-5 fem balance bevat aminozuren en voedingsstoffen die het lichaam tijdens de hormonale verandering kunnen ondersteunen.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 fem balance bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 fem balance bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 fem balance geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 fem balance

Achtergrond

Hormonale onevenwicht? Ondersteun uw lichaam met JUVEL-5 fem balance.

De overgang is het natuurlijke verouderingsproces van de vrouw. Dit wordt veroorzaakt doordat het lichaam minder oestrogeen produceert. Deze overgangsperiode verschilt van vrouw tot vrouw. De betrokken vrouwen lijden vaak onder slaapstoornissen, stemmingswisselingen, slechte concentratie en zweetuitbraken. Andere symptomen zijn gewichtstoename, lusteloosheid en toenemende nervositeit. Bijzonder onaangenaam zijn de steeds terugkerende opvliegers.

Wanneer te weinig aminozuren en voedingsstoffen aanwezig zijn kunnen tekorten ontstaan, dit verergert de belastende symptomen. Een aangepast toevoeging van aminozuren kunnen de mogelijke klachten die door de overgang worden veroorzaakt tegengaan. Gebruik JUVEL- fem-balance om uw lichaam tijdens de overgang te ondersteunen.

Hoe vermindert arginine de opvliegers en andere symptomen?

Tijdens de overgang treedt vaak een dysfunctie van de verwijding van de vaten op, de zogenaamde edotheeldisfunctie. Het is waarschijnlijk de belangrijkste reden voor de meest voorkomende klachten zoals opvliegers. Arginine is het stikstofrijkste aminozuur. Het wordt in het lichaam in stikstofmonoxide NO omgezet, wat de spiercellen in de vaatwanden ontspant. Ontspannen spiercellen kunnen de vaten verwijden en neemt zo meer bloed op. Dankzij de verbeterde elasticiteit van de bloedvaten en de verbeterde doorbloeding gaat arginine de dysfunctie van de verwijding van de vaten en dus ook opvliegers en andere klachten tegen.

Waarom bevat JUVEL-5 fem-balance lysine?

Het aminozuur lysine remt de celopname van arginine. Dit leidt tot een verhoogde concentratie in het bloed en bloedplasma. Op deze manier staat meer arginine voor stikstofsynthese ter beschikking. Bovendien kan arginine in het bloedplasma sneller in de belangrijke overdrachtsstof stikstofmonoxide worden omgezet. Lysine heeft daarom een positieve werking op de gezondheid van de vaten.

Welke positieve eigenschappen heeft lysine?

Lysine is een belangrijke bouwsteen voor eiwitten, die voor vrouwen in de overgang van belang zijn. Lysine is nodig voor de productie van hormonen, enzymen, vervoer van eiwitten, antistoffen en structurele eiwitten. Met de extra inname van lysine wordt het immuunsysteem versterkt en de opname van calcium in de botten en tanden bevorderd.

Hoe ondersteunt carnitine het lichaam tijdens de overgang?

Een gevolg wat vaak optreed is onvoldoende oestrogeenproductie wat gewichtstoename als gevolg heeft. Dit kan door carnitine worden geremd. Carnitine bepaald de snelheid waarin het vet in ons lichaam wordt vervoerd. Sport en carnitine bevorderen de vetverbranding en helpen zo het gewicht te verminderen. Des te meer caritine in combinatie met lichamelijke activiteiten ter beschikking staat, des te sneller kan het vet worden vervoerd zodat meer vet in energie kan worden omgezet. Daarnaast verbetert carnitine de energievoorziening van de hersencellen en verhoogd de stressweerstand.

Wat zijn fytohormonen?

Fytohormonen zijn plantaardige verbindingen wat als overdrachtsstof de belangrijkste functies van de planten stuurt. De belangrijke en waardevolste natuurlijke bronnen voor fytohormonen zijn hop, schisandraceae bessen, wolfsbessen (ook wel goiji bessen genoemd) en groene thee.

Hoe helpen fytohormonen de onevenwichtige hormoonhuishouding?

Omdat de fytohormonen zich aan de oestrogeen receptoren vastzetten, wordt gezegd dat ze vergelijkbare effecten zoals lichaamseigen oestrogeen hebben. Tijdens de overgang kunnen de schommelingen en tekorten in de hormoonhuishouding worden gecompenseerd en de symptomen worden bestreden. Na de overgang verzachten de pytohormonen het gevolg van de ontbrekende hormonen. Ze zorgen voor vaste bottenstructuur, een stevigere huid en een beter welzijn.

Welke positieve eigenschappen hebben B-vitaminen?

De B-vitaminen ondersteunen het optimale gebruik van aminozuren. Ze maken het mogelijk dat het vervoer van de aminozuren in het lichaam soepel verloopt en zorgen ervoor dat de aminozuren hun werking kunnen ontvouwen. We hebben vitamine B6 nodig voor de regulering van de hormonale activiteiten. Een toereikend aanbod van vitamines zorgt voor een gezonde, normale energiestofwisseling, het normaal functioneren van de psyche en vermindering van de vermoeidheid en uitputting.

Heeft JUVEL-5 fem balance echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 fem balance worden zowel door het lichaam geproduceerd als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 fem balance kan de opname van belangrijke aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 fem balance heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 fem balance
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 1,1 mg 100
Riboflavine (Vitamine B2) 1,2 mg 85
Niacine 18 mg NE 112
Vitamine B6 1,4 mg 100
Vitamine B12 4,8 µg 192
Pantotheenzuur 5,6 mg 93
Foliumzuur 200 µg 100
Magnesium 113 mg 30
Seleen 26,8 µg 48
L-lysine 400 mg -
L-arginine 200 mg -
L-carnitine 100 mg -
Groene thee extract 100 mg -
Hopbloemen extract 100 mg -
Goji bessen extract 20 mg -
Schisandra bessen extract 100 mg -
Salie extract 50 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-lysine hydrochloride, Magnesiumcarbonaat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-arginine hydrochloride, L-carnitine tartraat, Hopbloemen extract 7,5:1, Groene thee extract, Schisandra extract 10:1, Salie extract, Goji bessen extract 12:1, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Thiaminemononitraat, Riboflavine, Pteroylmonoglutaminezuur, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 65 g = 120 capsules ŗ 542 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)