Home / Productoverzicht / Beweging /
JUVEL-5 energie
JUVEL-5 energie
Met meer energie door het leven

JUVEL-5 energie

JUVEL-5 energie bevat aminozuren en voedingsstoffen die het lichaam bij grote lichamelijke en geestelijke spanning kunnen ondersteunen.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 energie bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 energie bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 energie geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 energie

Achtergrond

Stress en uitputting? Ondersteun uw lichaam met JUVEL-5 energie.

Stress, een intensieve levensstijl en psychische belasting kunnen een gebrek aan aminozuren veroorzaken. De gevolgen zijn vermoeidheid en uitputting. Aminozuren zijn essentieel voor alle stofwisselingsprocessen en ondersteunen uw vitaliteit en gezondheid.

Een gebrek aan aminozuren zoals carnitine en glutamine kan bij grote belasting tot blijvende vermoeidheid en burn-out leiden. Gebruik JUVEL-5 energie en verbeter uw innerlijke rust en evenwicht.

Hoe helpt carnitine tegen uitputting?

Mensen met een chronisch vermoeidheidssyndroom of burn-out hebben vaak een tekort aan carnitine. Het lichaam heeft carnitine nodig om de cellen constant met energie te voorzien. Bovendien is carnitine van belang voor de stabiliteit van de celwand, vooral de zenuwcelwand. De inname van carnitine verbeterd de prestatie bij mensen die belast zijn. Een voldoende aanbod stijgt het welzijn, verbeterd de energieverzorging van de hersencellen en verhoogt de stressresistentie. Psychische en fysieke stress kunnen beter en langer worden opgevangen.

Hoe ondersteunt glutamine bij stress?

Glutamine is de belangrijkste bron van energie in de cellen. Vooral cellen die zich vaak delen en vernieuwen hebben veel glutamine nodig. Bovendien stabiliseert glutamine het immuunsysteem en versterkt de darmcellen. Hoe meer we fysiek en psychisch zijn belast, des te groter is de behoefte aan glutamine. Een gebrek aan glutaminezuur kan zich in de vorm van innerlijke onrust en concentratieproblemen uiten. Een gezonde hoeveelheid glutamine helpt tegen stress, stemmingswisselingen en bevordert de innerlijke rust.

Hoe helpen glutamine en arginine bij grote belasting?

Wanneer we gestrest en zwaar belast zijn komt ons lichaam vaak niet tot rust, en lijdt onder de gevolgen van de te korte ontspanningsfasen. Glutamine en arginine stimuleren de leveractiviteiten en helpen bij de ontgifting. Ze binden schadelijke ammoniak en zetten het om zodat het uit het lichaam gesluisd kan worden. Een te hoge ammoniakspiegel kunnen invloed hebben op de prestaties en functie van het lichaam, dit kan slapeloosheid tot gevolg hebben. Glutamine en arginine bevorderen de innerlijke rust en de prestatie van het lichaam en de hersenen.

Welke positieve eigenschappen heeft arginine?

Arginine is het stikstofrijkste aminozuur. Arginine wordt in het lichaam in stikstofmonoxide NO omgezet. NO is een gas, wat de spiercellen in de vaatwanden ontspant. Door de vaatverwijding zorgt arginine voor een verbeterde doorbloeding, waardoor het lichaam beter met voedingsstoffen kan worden verzorgd. Ook sporters en atleten gebruiken arginine om zo hun prestatie tijdens de training te verbeteren. Hormonen zoals catecholamines stimuleren het hart- vaatsysteem en zijn ook afhankelijk van arginine.

Waarom bevat JUVEL-5 energie B-vitaminen en zink?

B-Vitaminen ondersteunen de optimale benutting van aminozuren. Alleen zij zorgen voor een soepel transport van de aminozuren in het lichaam. Een toereikend aanbod van B-vitaminen is belangrijk zodat de aminozuren na de inname hun werking kunnen ontvouwen. Ongeveer 80% van de mensen hebben een foliumzuur tekort. Het is niet zo eenvoudig voldoende foliumzuur via de voeding binnen te krijgen. Deze belangrijke vitamine ondersteunt de opbouw en verdeling van cellen ? een belangrijke vitale functie. Ook vermoeidheid en uitputting worden hierdoor verminderd.

Heeft JUVEL-5 energie echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 energie worden zowel door het lichaam aangemaakt als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 energie kan de opname van belangrijke aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 s-balance heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 energie
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Seleen 28 µg 51
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 460 mg -
L-carnitine 440 mg -
L-glutamine 220 mg -
L-methionine 200 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-carnitine tartraat, L-arginine hydrochloride, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-glutamine, L-methionine, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 67,6 g = 120 capsules ŗ 563 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)