Home / Productoverzicht / Gezondheid /
JUVEL-5 d-balance
JUVEL-5 d-balance
Reguleer uw bloedsuikerspiegel

JUVEL-5 d-balance

JUVEL-5 d-balance bevat voedingsstoffen die bij bijzondere voeding in het kader van diabetes mellitus kunnen helpen de bloedsuikerspiegel in balans te brengen.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 d-balance bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 d-balance bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 d-balance geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 d-balance

Achtergrond

Diabetes? Help uw bloedsuikerspiegel in balans te houden met JUVEL-5 d-balance.

Ongeveer 250 miljoen mensen wereldwijd lijden aan diabetes type 2. Het lichaam produceert wel insuline maar de cellen zijn niet in staat dit voldoende op te nemen, waardoor te weinig suiker in energie wordt omgezet. De suiker kan niet worden afgebouwd waardoor de bloedsuikerspiegel stijgt. Wanneer de bloedsuikerspiegel te hoog blijft kan dit de slagaders vernauwen en het gevaar op een beroerte stijgt.

Wanneer onvoldoende L-arginine in het lichaam aanwezig is kan dit een voedingstekort veroorzaken, wat zich bij diabetes type 2 negatief op het lichaam uitwerkt. Ondersteun bij diabetes mellitus uw lichaam met JUVEL-5 d-balance en ga de gevolgen die optreden tegen.

Wat is L-arginine?

Aminozuren zijn de bouwstenen van de eiwitten. L-arginine is een bijzondere variant met belangrijke functies in het lichaam. Voedingsmiddelen zoals noten, vis en zuivelproducten bevatten L-arginine. Het verouderingsproces maar ook stress en ziekte verlagen de hoeveelheid van dit belangrijke aminozuur in het lichaam.

Hoe werkt L-arginine?

L-arginine bevat 4 stikstofgroepen en is daardoor het stikstofrijkste aminozuur. Deze bijzondere eigenschap zorgt ervoor dat uit L-arginine stikstofmonoxide NO wordt gevormd. NO is een gas. Het wordt normaal gesproken door het lichaam in de celwanden in noodzakelijke omvang geproduceerd en activeert de enzymen in spiercellen.

Hoe helpt arginine de bloedsuikerspiegel te verlagen?

De verhoogde NO-concentratie in het bloed zorgt ervoor dat de insulinegevoeligheid van de cellen zich verbeteren. Zo kan arginine de insuline-resistentie in de cellen verlagen. Des te lager de insuline-resistentie is, des te beter is het transport in de kern van de cellen. Alleen hier kan de suiker worden afgebouwd en in energie worden omgezet.

Wat voor invloed heeft arginine op de vaten?

Elke vaatwand bevat spiercellen. Wanneer de enzymen door de NO gas worden geactiveerd, ontspannen de spiercellen. Ontspannen spiercellen verwijden de vaten en neemt zo meer bloed op. De doorbloeding verbetert zich en de bloeddruk daalt. Dit is voor de preventie van hart-en-vaatziekten en verstopping van de slagaders van belang.

Waarom bevat JUVEL-5 d-balance zink?

Diabetici hebben vaak een zinktekort. Een zinktekort kan bij diabetici gevaarlijk zijn omdat het aan een onstabiele bloedsuikerspiegel kan bijdragen. Zink is een belangrijk onderdeel van enzymen, die verantwoordelijk zijn voor de afbouw van suiker in het lichaam. Daarom is zink betrokken bij de regulering van de bloedsuikerspiegel en kan hyperglykemie voorkomen.

Hoe ondersteunt luteďne en zeaxanthine het lichaam bij diabetes mellitus?

Een gevolg van diabetes is de verandering in het netvlies van het oog. Dit kan het gezichtsvermogen verslechteren maar ook het volledig verliezen van het gezichtsvermogen leiden. Als gevolg van de slechte bloedtoevoer worden de kleine vaatjes in het netvlies beschadigd en met onvoldoende zuurstof en voedingsstoffen verzorgd. De bescherming van de ogen tegen zonlicht en Uv-straling is verzwakt. Bij Uv-straling ontstaan vrije radicalen die de cellen in de ogen beschadigen. Dit kan de aantasting van het gezichtsvermogen tot gevolg hebben. Luteďne en zeaxanthine beschermen de ogen tegen vrije radicalen doordat ze het licht absorberen. Het menselijk lichaam is niet in staat zelf luteďne en zeaxanthine te produceren, dit kan alleen via de voeding worden opgenomen. De extra inname is daarom zinvol, dit omdat diabetici vaak een relatief lage luteďne en zeaxanthine spiegel hebben.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten „made in Germany“ hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediënten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 d-balance
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,4 µg 336
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Vitamine C 90 mg 113
Zink 4,4 mg 44
Zeaxanthine 6 mg -
Luteïne uit Tagetes extract 6 mg -
L-arginine 680 mg -
L-carnitine 260 mg -
L-glutamine 80 mg -
Goji bessen extract 40 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-arginine hydrochloride, L-carnitine tartraat, lansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-ascorbinezuur, L-glutamine, Nicotinamide, Goji bessen extract 12:1, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Tagetes extract, Pyridoxinehydrochloride, Zeaxanthine, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 63,8 g = 120 capsules ŕ 532 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ’s avonds voor het slapengaan en ’s morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)