Home / Productoverzicht / Algemeen /
JUVEL-5 classic
JUVEL-5 classic
Algemeen welbevinden

JUVEL-5 classic

Ons speciaal receptuur voor een goede basisverzorging met aminozuren.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 classic bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 classic bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 classic geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 classic

Achtergrond

Breng uw lichaam in balans met JUVEL-5 classic.

Naarmate we ouder worden ontstaat een toenemende behoefte aan aminozuren. Daarnaast kan stress, uitputting en ziekte een tekort veroorzaken. Wanneer het lichaam met te weinig aminozuren wordt verzorgd kan dit een verstoorde stofwisseling en een verminderde opname van voedingsstoffen tot gevolg hebben. Een gezonde balans aan aminozuren ondersteunt uw vitaliteit en gezondheid.

JUVEL-5 classic is de bewezen en vertrouwde mix van aminozuren voor een goede algemene basisverzorging met de aminozuren glutamine, arginine, methionine, carnitine en het vitamine-B-complex.

Welke positieve werking heeft arginine op de gezondheid?

Arginine is het stikstofrijkste aminozuur. Arginine wordt in het lichaam in stikstofmonoxide NO omgezet, een gas die de wanden van de bloedvaten ontspant. Het maakt de verwijding van de bloedvaten mogelijk, wat vervolgens de doorbloeding verbetert. Ook sporters en atleten gebruiken arginine om zo hun prestatie tijdens de training te verbeteren. Bovendien zorgt arginine ervoor dat de urine ontgift wordt en is daarnaast de voorloper bij de vorming van creatine. Het draagt bij tot een verhoogd transport van de voedingsstoffen en het beÔnvloed de regulering van de bijnier. Ook hormonen zoals catecholamines voor de stimulering van het hart en vaatstelsel of insuline voor het verlagen van de suikerspiegel zijn afhankelijk van arginine.

Wat is carnitine?

Carnitine wordt uit de aminozuren lysine en methionine samengesteld. Strikt genomen gaat het bij carnitine om een dipeptide. Het wordt daarom vaak ook als een voorwaardelijk essentieel aminozuur geclassificeerd. Carnitine is erg belangrijk voor de energiestofwisseling.

Welke positieve effecten heeft carnitine?

Carnitine bepaalt de snelheid waarin het vet in ons lichaam wordt vervoerd. Sport in combinatie met carnitine bevorderen de vetverbranding en helpt om het gewicht te verminderen. Des te meer carnitine in combinatie met lichamelijke activiteiten ter beschikking staat, des te sneller kan het vet worden getransporteerd zodat meer vet in energie kan worden omgezet. Daarnaast verbetert carnitine de energievoorziening van de hersencellen en verhoogd de stressweerstand.

Wat is de werking van glutamine in het lichaam?

Glutamine is het aminozuur met de hoogste concentratie in het bloed plasma, de spieren, de hersenen en spinale vloeistof. Wanneer we fysiek en mentaal gestrest zijn, is de behoefte aan glutamine hoger. Glutamine zorgt ervoor dat giftige ammoniak in de nieren wordt gesplitst en is dus een cruciaal onderdeel van een evenwichtige zuur-base-huishouding.

Methionine is een zwavelverbinding, hoe werkt het?

Methionine behoort tot een van de essentiŽle aminozuren. Het kan door het lichaam niet zelf worden geproduceerd. Daarom is het van essentieel belang voldoende via de voeding op te nemen. Naast cysteÔne is methionine het enige zwavelhoudende aminozuur. Zwavelverbindingen komen in alle levende wezens voor en hebben verschillende functies. Gewrichtskraakbeen heeft voor de opbouw zwavel nodig. Studies hebben aangetoond dat kraakbeen van gezonde mensen ongeveer drie keer zoveel zwavel bevat als bij artrose patiŽnten. In combinatie met B-vitaminen wordt uit methionine talrijke zwavelachtige verbindingen geproduceerd. Methionine werkt ontstekingsremmend, pijnstillend en stimuleert de vorming van kraakbeen.

Welke positieve eigenschappen hebben B-vitaminen?

Vitamines B6 en B12 zijn nodig voor de productie van rode bloedlichaampjes die het lichaam met zuurstof verzorgen. Foliumzuur ondersteunt de opbouw en verdeling van de cellen – een belangrijke vitale functie. Als gevolg daarvan worden ook vermoeidheid en uitputting verminderd. Het is niet zo eenvoudig voldoende foliumzuur via de voeding binnen te krijgen. Daarom hebben 80% van de mensen een foliumzuur tekort.

Heeft JUVEL-5 classic echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 classic worden zowel door het lichaam geproduceerd als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEL-5 classic kan de opname van belangrijke aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 classic heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 classic
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Seleen 28 µg 51
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 460 mg -
L-carnitine 440 mg -
L-glutamine 220 mg -
L-methionine 200 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-carnitine tartraat, L-arginine hydrochloride, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-glutamine, L-methionine, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminmononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 67,6 g = 120 capsules ŗ 563 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)