Home / Productoverzicht / Gezondheid /
JUVEL-5 c-balance
JUVEL-5 c-balance
Houd uw hart gezond

JUVEL-5 c-balance

Voedingsstoffen voor de speciale voeding bij verhoogde cholesterol waarden.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 c-balance bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 c-balance bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 c-balance geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 c-balance

Achtergrond

Hoge cholesterolwaarde? Effectief tegengaan met aminozuren.

Veel mensen lijden aan verhoogde cholesterolwaarden. Ophoping aan de wanden van de slagaders belemmert de doorbloeding. De bloeddruk verhoogt en het gevaar op een beroerte of hart- en vaatziekten neemt toe. Te hoge cholesterolwaarden ontstaan zodra het lichaam geen behoefte meer heeft: De cellen nemen dan geen cholesterol meer op en de concentratie in het bloed verhoogd zich. Aminozuren kunnen hier op natuurlijke wijze ondersteuning bieden.

Bij onvoldoende toevoer van arginine en carnithine kan het problematisch worden bij een verhoogde concentratie van cholesterol in het bloed. Met JUVEL-5 c-balance helpt u het lichaam de te hoge cholesterolwaarden en de afzetting in de slagaders tegen te gaan.

Waarvoor hebben wij cholesterol nodig?

Cholesterol is een essentieel onderdeel van het celmembraan, het omhulsel van elke menselijke cel. Het zorgt aan de ene kant voor stabiliteit en aan de ander kant dat belangrijke grondstoffen in de cellen kunnen worden binnen gesluisd. Door de grondstoffen worden alle stofwisselingsprocessen in het lichaam in gang zet. Daarom is de vetachtige substantie zo belangrijk voor het lichaam. Zodat cholesterol de belangrijke taken kan uitvoeren heeft het moleculen als transportmiddel nodig, dit bestaat uit wateroplosbare vetten (lipiden) en wateroplosbare eiwitten (prote´nen) – zogenaamde lipoprote´nen. Ze transporteren het in de lever opgehoopte cholesterol naar de cellen.

Wat is de werking van arginine op de aderen?

Arginine is het stikstofrijkste aminozuur. In het lichaam. In het lichaam wordt uit arginine stikstofmonoxide NO gevormd. NO is een gas wat de enzymen activeert, die er dan wederom voor zorgen dat de spiercellen in de celwanden ontspannen. Hierdoor kunnen de vaten zich verwijden en meer bloed opnemen. Zo houd arginine de vaten elastisch en worden bloedophopingen vermeden.

Wat is carnitine?

Carnitine is vooral voor de energiestofwisseling van belang. Dit krijgen we voornamelijk via vlees binnen. Omdat men dierlijke producten bij verhoogde cholesterolwaarden moet vermijden kan de inname van carnitine zinvol zijn.

Hoe werkt carnitine tegen verhoogde cholesterolwaarden?

Cholesterol wordt in het lichaam door vetzuren en eiwitten vervoerd. Carnitine is belangrijk voor het transport van deze vetzuren. Het voorkomt leeftijd gerelateerde stolling van cholesterol en ondersteunt de afbraak aan de vaatwanden.

Wat is taurine?

Taurine is officieel gezien geen aminozuur. Taurine is een afbouwproduct van cyste´ne en methionine, twee zwavelhoudende aminozuren. Het is in het lichaam verantwoordelijk voor de orgaan- en celfunctie. Taurine is het belangrijkste aminozuur in de gal, waar hij deelneemt in bijna alle stofwisselingsprocessen. Ook in de hartspiercellen is de concentratie van taurine bijzonder hoog.

Hoe werkt taurine tegen ophoping in de vaten?

Goede cholesterol met een laag vetgehalte voorkomt de afzetting aan de bloedvatwanden en zorgt voor het transport terug naar de lever. Hier wordt de overtollige cholesterol in galzuur omgezet en via de gal uitgescheiden. Taurine stimuleert de galzuren en ondersteunt de omzetting. Bovendien be´nvloed het door de hoge concentratie in het hart positief op de regelmatigheid en kracht van de hartspier.

Welke positieve werking hebben zink en B-vitaminen op de cholesterolwaarden en het lichaam?

B-vitaminen en zink ondersteunen carnitine bij de vetstofwisseling en helpen zo de afbouw van cholesterol. Daarnaast zorgen ze voor een optimale aanwending van de aminozuren. Vitamine B6 en B12 zijn nodig voor de productie van rode bloedlichaampjes, die het lichaam met zuurstof verzorgen. Foliumzuur ondersteunt de opbouw en de deling van de cellen ? het is een belangrijke vitale functie. Ook vermindert het de vermoeidheid en uitputting.

Heeft JUVEL-5 c-balance echt geen bijwerkingen?

De aminozuren in JUVEL-5 c-balance worden zowel door het lichaam geproduceerd als ook via de voeding opgenomen. Met JUVEl-5 c-balance kan de opname van belangrijke aminozuren op natuurlijke wijze worden aangevuld. JUVEL-5 c-balance heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten ämade in Germanyô hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŰnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 c-balance
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Vitamine C 90 mg 112
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 680 mg -
L-carnitine 420 mg -
Taurine 60 mg -
Goji bessen extract 20 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-arginine hydrochloride, L-carnitine tartraat, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, L-ascorbinezuur, Taurine, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Goji bessen extract 12:1, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 66,3 g = 120 capsules Ó 552 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ĺs avonds voor het slapengaan en ĺs morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)