Home / Productoverzicht / Erectiele disfunctie /
JUVEL-5 arginine
JUVEL-5 arginine
Op natuurlijke wijze de potentie verhogen

JUVEL-5 arginine

JUVEL-5 arginine is een voedingssupplement die voedingsstoffen bevat die bij mannen de erectievaardigheid kunnen verhogen.

1 pot bevat 120 capsules (maandvoorraad).

Op voorraad – bij u in 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 300.000+ tevreden klanten

Onze tip: Spaar bij aankoop van meerdere potten

1 pot JUVEL-5 arginine bestellen
1-maand-pakket
Prijs per pot  49,95
3 potten JUVEL-5 arginine bestellen
3-maanden-pakket
Prijs per pot  39,95
-20%
4 potten JUVEL-5 arginine geen verzendkosten bestellen
4-maanden-pakket
Prijs per pot  34,95
Gratis levering
-30%

Meer informatie over JUVEL-5 arginine

Achtergrond

Een erectiestoornis hebben is geen taboe.
De oplossing kan L-arginine zijn.

Een Erectiestoornis hebben is geen taboe. Twee derde van alle mannen krijgen in de loop van hun leven problemen hiermee. Lichamelijke oorzaken zijn vaak de reden zoals het ouder worden of ziekten. Ook spelen stress of vermoeidheid een rol. Natuurlijk kan er iets tegen erectie stoornissen worden gedaan, wetenschappers hebben in afgelopen 40 jaar het verloop van het lichaam intensief onderzocht.

De studies die met de Nobelprijs zijn onderscheiden met betrekking tot stikstofmonoxide zijn de basis van ons JUVEL-5 arginine product. Een te lage verzorging met L-arginine kan bij erectiestoornissen problematisch zijn. Gebruik JUVEL-5 arginine, het natuurlijke alternatief voor medicijnen en help uw lichaam het potentie probleem op te lossen.

Wat is L-arginine?

Aminozuren zijn de bouwstenen van de eiwitten en L-arginine is een bijzondere variant met belangrijke functies in het lichaam. Voedingsmiddelen zoals noten, vis en zuivelproducten helpen het lichaam met L-arginine aan te vullen.

Het verouderingsproces maar ook stress en ziekte verlagen de hoeveelheid van dit belangrijke aminozuur in het lichaam.

Hoe werkt L-arginine?

L-arginine bevat 4 stikstofgroepen en is daardoor het stikstofrijkste aminozuur. Deze bijzondere eigenschap zorgt ervoor dat uit L-arginine stikstofmonoxide NO wordt gevormd. NO is een gas. Het wordt normaal gesproken door het lichaam in de celwanden in noodzakelijke omvang geproduceerd en activeert de enzymen in spiercellen.

Wat hebben spiercellen met een erectie te maken?

Elke vaatwand bevat spiercellen. Wanneer de enzymen door de NO gas worden geactiveerd, ontspannen de spiercellen. Ontspannen spiercellen verwijden de vaten en neemt zo meer bloed op. Sporters en atleten gebruiken deze werking om de prestatie tijdens de training te verhogen. Ook in het zwellichaam van de penis verbetert de doorbloeding wat de erectiele functie verbeterd.

Heeft arginine nog andere positieve effecten?

Arginine heeft naast de werking op de potentie nog vele andere positieve eigenschappen. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de urine wordt ontgift en is daarnaast de voorloper bij de vorming van creatine. Het draagt bij tot een verhoogd transport van de voedingsstoffen en het beÔnvloed de regulering van de bijnier. Ook hormonen zoals catecholamines (voor de stimulering van het hart en vaatstelsel) of insuline (voor het verlagen van de suikerspiegel) zijn afhankelijk van arginine.

Wat voor werking heeft ornithine in JUVEL-5 L-arginine?

Ornithine stimuleert het lichaam om zelf arginine te produceren. Bovendien kan ornithine de productie van witte bloedlichaampje oftewel leukocyten stimuleren. Leukocyten zorgen ervoor dat ziektes worden voorkomen. Het immuunsysteem wordt versterkt door verhoogde leukocyten productie.

Hoe helpen zink en B-vitaminen bij de erectievaardigheid?

B-vitaminen en zink in JUVEL-5 arginine ondersteunen het lichaam. Zink is voor de productie van testosteron en sperma van belang en draagt bij aan een normale vruchtbaarheid. Vitamine B6 en B12 zijn nodig voor de productie van rode bloedlichaampjes die het lichaam met zuurstof verzorgen. Een uitgebalanceerde combinatie van vitaminen en mineralen zijn essentieel voor het welzijn en een natuurlijke potentie.

Welke andere positieve eigenschappen heeft foliumzuur?

Het is niet zo eenvoudig voldoende foliumzuur via de voeding op te nemen. Daarom hebben 80% van de mensen een foliumzuur tekort. De normale verzorging met deze waardevolle vitamine ondersteunt de opbouw en de deling van de cellen - het is een belangrijke vitale functie. Ook vermindert het de vermoeidheid en uitputting.

Heeft JUVEL-5 arginine echt geen bijwerkingen?

L-arginine wordt zowel door het lichaam geproduceerd zoals ook door voedingsmiddelen - eiwitten opgenomen. JUVEL-5 arginine vult de opname van het belangrijke aminozuur aan en is het natuurlijke alternatief voor medicijnen. JUVEL-5 arginine heeft geen bijwerkingen zolang het gebruiksadvies wordt opgevolgd.

Wij van JUVEL-5, een gespecialiseerde leverancier van aminozuur producten Ąmade in Germanyď hechten veel waarde aan de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediŽnten. Onze klanten ontvangen de hoogste kwaliteit tegen een eerlijk prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Nutriënten
JUVEL-5 arginine
per 4 capsules
(dagelijkse dosis)
% NRV*
Thiamine (Vitamine B1) 3,8 mg 345
Riboflavine (Vitamine B2) 4,8 mg 343
Niacine 56 mg NE 350
Vitamine B6 4,8 mg 343
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Zink 4,4 mg 44
L-arginine 1016 mg -
L-ornithine 300 mg -

* Voedingswaardereferentie voor de dagelijkse inname

Ingrediënten L-arginine hydrochloride, L-ornithine hydrochloride, glansmiddel capsulehuls Hydroxypropylmethylcellulose, Nicotinamide, Zinkgluconaat, Calcium-D-pantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud 66 g = 120 capsules ŗ 550 mg

Gebruiksadvies

Twee maal daags 2 capsules met een glas water innemen, bij voorkeur ís avonds voor het slapengaan en ís morgens na het opstaan. De aanbevolen dosis mag niet worden overschreden.

Ook niet wanneer u verschillende JUVEL-5 producten met elkaar combineert. De inhoud van het voedingssupplement kan in de aanbevolen dosis tot de houdbaarheidsdatum worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Het product buiten bereik van kinderen bewaren.

Naar productoverzicht

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
en ontvang een voucher van 10%.

Met de JUVEL-5-nieuwsbrief
mis je geen aanbiedingen meer.

Meer dan 300.000
tevreden klanten

en 1,5 miljoen
producten verkocht

In 40 landen
wereldwijd

Onze klanten waarderen onze service

Gecertificeerde en veilige shop

  • Trusted Shops gecertificeerd
  • Geld-terug garantie
  • Veilig online kopen

Klimaatneutrale verzending

  • Gratis verzending vanaf 4 potten
  • 100 dagen tevredenheidsgarantie
  • Snelle verzending (1-3 werkdagen)