Juvel-5 huid, haar & figuur

Juvel-5 huid, haar & figuur biedt aanvullende verzorging met voedingsstoffen, waaraan naarmate men ouder wordt over het algemeen een grotere behoefte bestaat.

1-maand-pakket

per pot: 49,– €

Prijs incl. BTW en
excl. verzendkosten

3-maanden-pakket

per pot: 33,– €

Prijs incl. BTW en
excl. verzendkosten

vanaf 4 verpakkingen

geen verzendkosten

per pot: 33,– €

Prijs incl. BTW
geen verzendkosten*

* Geldig voor leveringen in leverzone 1 (Duitsland, EU en de meeste Europese landen).
Informeert u zich alstublieft onder verzendkosten-en informatie over leverzone en voorwaarden bij verzending buiten leverzone 1.

Product informatie

Juvel-5 huid, haar & figuur biedt aanvullende verzorging met voedingsstoffen, waaraan naarmate men ouder wordt over het algemeen een grotere behoefte bestaat.

Het aminozuur arginine doet veel voor onze stofwisseling. Geen wonder dat in 1998 de Nobelprijs voor geneeskunde rondom dit aminozuur toegekend werd. Een van de grootste verdiensten van arginine is, dat het in staat is creatine te maken. Dit vind plaats in onze lever.

Op deze manier geproduceerde creatine gaat via de lever het bloed en van daaruit in de huid als een van de belangrijkste doelstellingsgebieden. Daar ondersteunt het de opbouw van bindweefsel zoals ook de cel vernieuwing en de huidstofwisseling.

Bovendien is de menselijke huid op een voldoende glutamine-verzorging aangewezen. De lichaamseigen glutamine productie neemt met het ouder worden af. Staat te weinig glutamine ter beschikking, haalt het organisme proteïne uit bestaande spiermassa, om het in glutamine om te zetten. Op deze manier kunnen spier strengen verloren gaan en de gehele huid slapper worden.

Ook carnitine kan voor een strakke huid van belang zijn. Des te meer carnitine in combinatie met lichaamsbeweging ter beschikking staat, des te sneller kan het vet transporteert worden en hoe meer vet kan worden omgezet in energie. Carnitine kan daarom een belangrijke bijdrage bij het controleren van het lichaamsgewicht leveren.

Juvel-5 huid, haar & figuur bevat alle genoemde voedingsstoffen. Bij de ontwikkeling hechten wij bijzonder veel waarde aan een optimale voedingsstof combinatie. Voor onze productie, gemaakt in Duitsland hebben wij alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen van hoogste kwaliteit.

Daarbij zet Juvel-5 dankzij jarenlange ervaring op het gebied van aminozuren onderzoek de norm.

IngrediŽnten

Juvel-5 huid, haar & figuur per 4 capsules % RDA*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 4,9 mg 350
Niacine 56,0 mg 350
Vitamine B6 4,9 mg 350
Vitamine B12 8,8 μg 352
Pantotheenzuur 21,0 mg 350
Foliumzuur 700 μg 350
Biotine 150 μg 300
Magnesium 100,0 mg 27
Selenium 28 μg 51
Zink 10,0 mg 100
L-glutamine 440,0 mg
L-carnitine 320,0 mg
L-arginine 160,0 mg
Wolfsbessen extract 20,0 mg
Voedingswaarde per 4 capsules  
Energiewaarde 17,0 kJ/4,0 kcal  
Eiwitten 724,5 mg  
Koolhydraten 20,5 mg  
Vetten 23,0 mg  

Ingrediënten: L-glutamine, L-carnitine (22,4%), Acidulant: wijnsteenzuur, Magnesiumcarbonaat, capsule omhulsel: Cellulose, L-arginine HCl, Zinkgluconaat, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Maltodextrine, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Natriumselenaat, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud: 63,6 g = 120 capsules à 530 mg

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen. Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan.

Wij raden de inname voor het slapen gaan aan omdat juist ‘s nachts belangrijke groeiprocessen in het lichaam plaatsvinden waardoor de aminozuren hun volledige werking optimaal kunnen ontvouwen. Daarnaast raden wij ‘s ochtends aan vanwege het feit dat aminozuren op een nuchtere maag duidelijk beter kunnen worden geabsorbeerd dan vlak na een maaltijd.

Bovendien raden wij aan de capsules niet gelijktijdig met andere proteïnen te consumeren, omdat de verwerking ervan dan wordt verminderd. Neemt u Juvel-5 bij voorkeur tenminste een uur voor of na een eiwithoudende maaltijd in!

Alle prijzen zijn inclusief BTW plus verzendkosten.

Winkelmandje

Uw mandje is leeg.

Inclusief B.T.W. en exclusief Verzendkosten

iDEAL

U kunt ook gemakkelijk via iDEAL betalen

(alleen vanuit Nederland mogelijk)