Juvel-5 haar direct

Juvel-5 haar direct is een speciale samenstelling van ons product “huid, haar & figuur” en levert voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw haar.

1-maand-pakket

per pot: 49,– €

Prijs incl. BTW en
excl. verzendkosten

3-maanden-pakket

per pot: 33,– €

Prijs incl. BTW en
excl. verzendkosten

vanaf 4 verpakkingen

geen verzendkosten

per pot: 33,– €

Prijs incl. BTW
geen verzendkosten*

* Geldig voor leveringen in leverzone 1 (Duitsland, EU en de meeste Europese landen).
Informeert u zich alstublieft onder verzendkosten-en informatie over leverzone en voorwaarden bij verzending buiten leverzone 1.

Product informatie

Juvel-5 haar direct is een speciale samenstelling van ons product “huid, haar & figuur” en levert voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw haar.

Voor mooi gezond haar, heeft ons lichaam een aantal aminozuren, vitaminen en sporenelementen nodig. Is een van deze stoffen niet in voldoende hoeveelheid aanwezig kan het tot deficiëntie verschijnselen lijden, die ook in haaruitval manifesteren kunnen.

Zoals vele studies hebben aangetoond, is arginine van essentieel belang voor de haargroei. Arginine de voorloper van stikstofmonoxide is, wat voor de doorbloeding van belang is. Voor deze wetenschappelijke kennis werd in 1998 zelfs de Nobelprijs voor geneeskunde toegekend.

Daarom is arginine voor haaruitval bijzonder geschikt omdat het de haarwortels versterkt en door betere doorbloeding voor meer haargroei kan zorgen.

Ook belangrijk voor gezond en sterk haar is methionine, een zwavelhoudende aminozuur. Het kenmerkt zich door dat het voor bijzonder vaste en solide structuren van het haar zorgen. In combinatie met vitamine B bleek methionine bij lange termijn studies als bijzonder werkzaam bij de bestrijding tegen haaruitval te zijn. Methionine kan niet door het lichaam zelf geproduceerd worden en moet daardoor door middel van voldoende hoeveelheid via de voeding (bijvoorbeeld in de vorm van voedingssupplementen) opgenomen worden.

Glutamine is het meest vertegenwoordigde aminozuur in het menselijk lichaam. Het is niet alleen belangrijk voor een goed functionerend immuunsysteem en de celvorming van de spieren, maar ook voor de opbouw van ons haarstructuur. Glutamine voert het haar zwavel toe, wat essentieel voor de haarstructuur is. Met toenemende leeftijd kan het lichaam meestal niet meer voldoende glutamine zelf produceren. Ook door stress en sterke fysieke belasting verhoogt de vraag naar glutamine.

Het spoorelement zink is essentieel voor de vorming van keratine, de belangrijkste component van het haar. Zink kan er bovendien voor zorgen dat het haar veilig verankerd blijft in de hoofdhuid. Het kan de haarwortels tegen ontstekingen beschermen en zorgen voor een gezonde hoofdhuid. Daar het spoorelement niet in het lichaam opgeslagen kan worden moet het regelmatig via de voeding opgenomen worden.

Ook een tekort aan een van de B-vitaminen kan in haaruitval uiten.

Ascorbinezuur, d.w.z. vitamine C, zorgt ervoor dat de haarwortels genoeg ijzer kunnen opnemen. Dit is ook een belangrijke factor voor gezond, sterk haar.

Juvel-5 haar direct bevat alle genoemde voedingsstoffen. Bij de ontwikkeling hechten wij bijzonder veel waarde aan een optimale voedingsstof combinatie. Voor onze productie, gemaakt in Duitsland hebben wij alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen van hoogste kwaliteit.

Daarbij zet Juvel-5 dankzij jarenlange ervaring op het gebied van aminozuren onderzoek de norm.

IngrediŽnten

Juvel-5 haar direct per 4 capsules % RDA*
Vitamine B1 3,8 mg 345
Vitamine B2 5,0 mg 357
Niacine 56,0 mg 350
Vitamine B6 4,9 mg 350
Vitamine B12 8,8 µg 352
Pantotheenzuur 21,0 mg 350
Foliumzuur 700 µg 350
Biotine 150 µg 300
Vitamine C 90,0 mg 113
Zink 15,0 mg 150
L-arginine 640,0 mg
L-methionine 400,0 mg
L-glutamine 224,0 mg
Wolfsbessen extract 20,0 mg
Voedingswaarde per 4 capsules  
Energiewaarde 28,0 kJ (6,6 kcal)  
Eiwitten 1505,3 mg  
Koolhydraten 30,7 mg  
Vetten 20,5 mg  

Ingrediënten: L-arginine HCl, L-methionine, capsule omhulsel: Cellulose, L-glutamine, Zinkgluconaat, L-ascorbinezuur, Nicotinamide, Calcium-D-pantothenaat, Wolfsbessen extract poeder, antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Pyridoxine HCl, Riboflavine, Thiaminemononitraat, Maltodextrine, Pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, Cyanocobalamine.

Verpakkingsinhoud: 64,2 g = 120 capsules à 535 mg

* % van de referentiewaarde volgens EU richtlijnen

Gebruiksadvies

Twee maal daags twee capsules met water innemen. Bij voorkeur direct na het opstaan en vlak voor het slapen gaan.

Wij raden de inname voor het slapen gaan aan omdat juist ‘s nachts belangrijke groeiprocessen in het lichaam plaatsvinden waardoor de aminozuren hun volledige werking optimaal kunnen ontvouwen. Daarnaast raden wij ‘s ochtends aan vanwege het feit dat aminozuren op een nuchtere maag duidelijk beter kunnen worden geabsorbeerd dan vlak na een maaltijd.

Bovendien raden wij aan de capsules niet gelijktijdig met andere proteïnen te consumeren, omdat de verwerking ervan dan wordt verminderd. Neemt u Juvel-5 bij voorkeur tenminste een uur voor of na een eiwithoudende maaltijd in!

Alle prijzen zijn inclusief BTW plus verzendkosten.

Winkelmandje

Uw mandje is leeg.

Inclusief B.T.W. en exclusief Verzendkosten

iDEAL

U kunt ook gemakkelijk via iDEAL betalen

(alleen vanuit Nederland mogelijk)