Hoe werkt Juvel-5?

Wanneer we aminozuren via voeding opnemen, beginnen ze direct te werken in ons lichaam. Bij de overgrote meerderheid van de aminozuren merken we niets van deze processen. Pas na een iets langere periode wordt een verhoogd welbevinden merkbaar. Een uitzondering hierop vormt asparagine, een aminozuur dat nieren, gal en lever activeert. De werking hiervan is zeer snel merkbaar. Asparagine is zoals de naam al doet vermoeden het belangrijkste actieve bestanddeel in asperges en is tevens de veroorzaker van de sterk geurende urine kort na de consumptie van asperges. De afbraak van gifstoffen die via urine het lichaam verlaten is aan de geur duidelijk herkenbaar.

Op deze manier vervullen alle aminozuren die via de voeding worden opgenomen, hun eigen vitale functie in het lichaam. Ieder aminozuur heeft specifieke opgaven en functies bij de stofwisseling. Dat is ook de reden dat de producten van Juvel-5 uit verschillende aminozuren worden samengesteld. Afhankelijk van het doel van het product wordt een optimale samenstelling bepaald. Het principe is echter altijd hetzelfde:
Het natuurlijke bestanddeel van de voeding dat als aminozuur zo positief op het lichaam uitwerkt, wordt in dezelfde vorm in onze capsules weergegeven.

Dit verduidelijkt ook gelijk dat de producten van Juvel-5 voedingsmiddelen zijn, en geen chemische medicijnen. U hoeft daarom bij onze producten niet bang te zijn voor ongewenste bijwerkingen.

Wat ook van bijzonder groot belang is, is een uitgebalanceerde samenstelling van de verschillende aminozuren in de capsule. De verhouding van aminozuren tot de hoeveelheid B-vitaminen speelt een doorslaggevende rol bij het bereiken van een optimale werking. Om deze reden wijzen wij er uitdrukkelijk op, dat men het supplement van Juvel-5 ten minste een uur voor of na een eiwithoudende maaltijd dient in te nemen.

Winkelmandje

Uw mandje is leeg.

Inclusief B.T.W. en exclusief Verzendkosten

iDEAL

U kunt ook gemakkelijk via iDEAL betalen

(alleen vanuit Nederland mogelijk)